fotos pujada Penyafor 2010


croniques 2010
UEC Tortosa
Buscan nous reptes
Corredor de montaña
Sudactiu
Obrim traça
Borges-trail
Ajuntament Tortosa
Trail la Senia
Extrem team Tivissa



Moltes gràcies a Tothom,

Viure una cursa des de la part de l’organització no té res a veure a viure-la com a corredora, després de molt de temps preparant-ho, amb molts nervis, amb nits que et despertes pensant en la cursa, enganxada a la tele mirant 50 vegades cada dia la previsió del temps, per fi arriba el dia de la veritat. Val a dir, que per una banda tens ganes de que arribi aquest dia, però per l’altra no, en el fons tens temor de que alguna cosa no surti bé.

Quina sensació quan muntes l’arc de meta, el cor s’encongeix...més o menys és la mateixa sensació que quan van arribant els corredors a buscar el dorsal, notes que el cor et batega fort... i quan es posen a la zona de sortida, i se’n van...ufff indescriptible! Quina sensació més estranya. Penses que tu també te n’aniries amb ells, però et quedes esperant que tot vagi bé, que per l’emissora no en diguin que algú s’ha fet mal o ves a saber...

Quan els corredors comencen a arribar el primer que fas es preguntar :
Com anat?
T’agrada't lo circuit?
Estava suficient senyalitzat, havien suficients avituallaments……
I això ho vas preguntant una i una altra vegada, i quan tothom t’està dient que molt bé, felicitats, que dura però que bonica….notes que vas creixent i ets sents feliç, molt feliç, desprès arriba algú que et diu” a tu, et mataré” i penses si senyor els agradat!!

Estic molt contenta, gràcies a tots/es ho hem aconseguit!! L’esforç a valgut la pena!!

Estar clar que hi ha coses a millorar, i ho millorarem, perquè ja estem pensant en la segona edició!! Prepareus!!

Que orgullosa estic del meu poble!!

Gràcies Alfredo per donar-me l’oportunitat de viure aquesta experiència!!

PENYAFLOR